Blog

Kto pozná magickú silu kvetinových vôd ten vie, že bylinné a kvetinové vody sú dôležitou súčasťou pleťovej a vlasovej rutiny. Práve vďaka nižšej koncentrácii prírodných látok, ktoré sa v nich nachádzajú, sú vhodné na priamu aplikáciu na pleť, ideálne na citlivú a suchú pokožku.

Všetko je to len o vašej fantázii. O vrstvách, ktoré použijete. O podklade, alebo o kréme do ktorého očné tiene zamiešate a vytrvoríte tak krémové multifunkčné líčidlo. Takýmto spôsobom používam Ružu Damašskú ako lícenku. Spojím svoj obľubený krém s trochou očného tieňa a vytvorím tak krémovú lícenku.

4v1 RiaSENka

13.11.2020

Riasenka, očná linka, dymový očný tieň ale aj obočenka

Ahojte v tomto článku by som Vás chcela previesť slovami z knihy od Lisy Eldridge, Facepaint História makeupu. Túto knihu mám naozaj rada pretože je v nej mnoho zaujímavých historických makeup faktov, ale aj pikošiek o krásnych svetových ženách.

Ro-SEN-ka, ach tento náš spoločný SEN, kde vlastne vznikol? Prečo práve ja som sa rozhodla tento sen uskutočniť? Moje sebavedomie totižto nesiaha moc vysoko, z určitého úspechu a zviditeľnenia mám obavy a triašku. Sem-tam si viem tak veľmi neveriť, asi ako nikto z môjho okolia. Bojím sa každej recenzie a ohlasu, každého príspevku. Takto nejako sa...

často sa ma pýtate, prečo som si vybrala práve ružovú farbu, však veď teraz sa nosia farby zemité a slnečné. Áno, niekedy sa aj ja sama nad tým pozastavím :), prečo som išla práve do týchto odtieňov?

Riasenka

03.06.2020

dajte si výzvuPredstavte si, že si na seba dávate niečo veľmi jemné, prírodné. Niečo čo sa môže meniť podľa toho, či tam dáte málo alebo veľa vody. Možno Vám bude chvíľu trvať, kým si na túto riasenku zvyknete. Áno niektorým ženám to zo začiatku nejde, iným zas hneď na prvý raz. Ide o zvyk. Vlastne aj mne samej to...